full screen background image

Stork Drinks Company d.o.o. Kula - www.stork.rs

Usluge

Kompanija teži stalnom razvoju što kroz razvoj novih proizvoda, maloprodajne mreže, proširivanju tržišta na kojima nastupa kao i otvaranju novih tržišta. Jedan od velikih uspeha Storka su i novi izvozni ugovori sa partnerima iz Austrije. Zahvaljujući visokom higijenskom standardu i modernoj tehnologiji firma WP Vertriebs GmbH. je prepoznala Stork kao vrednog i značajnog partnera, spremnog da odgovori na sve izazove, usvoji nove tehnologije i usavršava svoje proizvode.

Proizvodi: Shot for Slim, Coffee Shot i Ning Hong Tea koji se uslužno spremaju i toče u našim proizvodnim pogonima redovno se isporučuju na tržišta Austrije, Nemačke, Švajcarske, Francuske....

  • Energy Shot No 1
  • Shot for Slim
  • Coffee Shot
  • Ning Hong Tea
Ekskluzivni distributer
(World Wide)

WP Vertriebs GmbH.
Zollergasse 25 1070 Wien, Austria
Tel: +43 1 947 68 73
Fax: +43 1 947 68 77
Mobil: +43 664 88 430 299
office@wp-vertrieb.at
www.the-no1.com

Winning Power the No.1 Energy Drink

THE No.1 ENERGY DRINK je svetski poznat energetski napitak sa visoko kvalitetnim komponentama i ukusom jagode. Sadrži taurin,kofein i voćni sok jagode(10%)

Winning Power the No.1 Energy Drink

Shot for Slim

Shot for Slim - dodatak ishrani od artičoke, dovoljan je samo jedan dnevno da vam pomogne u mršavljenju. Uz 100% prirodne komponente Shot for Slim vrši detoksikaciju organizma, ubrzano sagorevanje telesne masnoće i akumulaciju tečnosti. Osim toga, gubi se osećaj gladi i probava može biti ubrzana.

Izvanredne komponente poput proizvoda cynarin u najvišoj koncentraciji iz srca artičoke čini proizvod tako jedinstvenim.

Proizvodi se sa ukusom ananasa i narandže

Shot for Slim

San Siro Coffee Shot

Coffee Shot
Kafa i energetsko piće u jednom! Coffee Shot ​​je vaš spasitelj za umor i slabu koncentraciju! Ponekad vam je potrebno ili želite da ostanete budni duže i završite posao jer od vas to zahtevaju, ili zato što je program aktivnosti jako uzbudljiv. U takvim trenutcima, pomaže Coffee Shot. On radi u vrlo kratkom vremenu izuzetno osnažujući mentalni i fizički rad.

U 60 ml staje moć pet šoljica espressa! Dostupno u pakovanju sa 3 (umereno) ili 5 (snažno) šoljica espressa. U preciznoj dozi kofeina, guarane i posebne mešavine vitamina nadopunjuju i podupiru jedni druge u njihovim svojstvima i donose vam XXL energiju.

Može povećati budnost, pažnju, i performanse. Idealno za vreme povećanog napora. Kako da biste dobili u formi i bili aktivniji tokom dana!

Ning Hong Tea

ning hong tea

Ning Hong čaj - je ukusan način koji podržava vaš organizam tokom dijete. Sveži i voćni napitak sadrži mešavinu visokokvalitetnog bilja. Ovaj čaj za mršavljenje je razvijen od strane stručnjaka iz Šangaja. U tradicionalnoj kineskoj medicini, ova biljna smesa se koristi hiljadama godina.