full screen background image

Stork Drinks Company d.o.o. Kula - www.stork.rs

Društvena odgovornost

Stork svoje uspehe ne meri samo dobrim poslovnim rezultatima, već i odgovornošću prema zajednici u kojoj posluje. Pored humanitarne pomoći onima kojima je potrebna, Stork nastoji da prepozna i odgovori potrebama društva unapređujući razvoj zdravih vrednosti na teritoriji Srbije. Svoju visoko razvijenu korporativnu odgovornost izražava kroz brigu o zaposlenima i njihovim porodicama, partnerski odnos prema lokalnoj zajednici i ekološki pristup okruženju.

Primarne oblasti delovanja u domenu korporativne odgovornosti su: pružanje podrške mladim perspektivnim članovima društva, pomoć zdravstvenim institucijama i udruženjima, podrška socijalnim institucijama i udruženjima, unapređenje razvoja u oblastima kulture, obrazovanja, nauke i sporta, kao i podrška očuvanju i zaštiti životne sredine.

Sekundarne oblasti delovanja, prema ukazanim potrebama su: pružanje podrške drugim humanitarnim aktivnostima i edukativnim programima za kojima se ukaže potreba, kao i pomoć okruženju u slučaju vanrednih potreba.

Mnogi studenti svih godina i učenici srednjih škola imali su mogućnost da obave praksu u Storku. Ukoliko imate potrebu ili želite da saznate kako se praktično primenjuje znanje koje stičete u školi ili fakultetu, pošaljite molbu na našoj kontakt stranici.

Humanitarne akcije

Kompanija "Stork Drinks Company" učesnik je i pokrovitelj brojnih kulturnih, naučnih i sportskih manifestacija i organizacija, kao i inicijator mnogih humanitarnih akcija. Smatramo da je svaka kompanija koja kreira i gradi budućnost svojim inovativnim tehnologijama i rešenjima u isto vreme dužna da doprinosi opštem dobru društva čiji je sastavni deo.

Duga je lista pomoći dečijim domovima, bolnicama, fondovima, školama, deci i drugim pojedincima u nevolji koji su od kompanije "Stork Drinks Company" dobili pomoć i poklone. Sponzorstvo i donatorstvo mnogih manifestacija i akcija iz oblasti kulture i sporta jasno oslikavaju opredeljenost kompanije za saradnju i pomoć.

Kao društveno odgovorna i angažovana kompanija, Stork Drinks Company podržava humanitarne akcije tokom cele godine. Pomoć najmlađima je naša želja da investiramo u sigurnu budućnost. Stork Drinks Company je stalni sponzor sa svojim proizvodima Društvu za pomoć MNRO “Plava ptica” iz Kule